ΕΛΛΑΔΑ

Ηλιούπολη: Τρεις ημέρες ως 12 ώρες νωρίτερα ο θάνατος της μητέρας από του γιου -Τα στοιχεία που ενοχοποιούν τον 36χρονο γιο

Οι αστυνομικές αρχές διερευνούν μια οικογενειακή τραγωδία στην Ηλιούπολη

Οι αστυνομικές αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνες για να διαλευκάνουν μια φρικιαστική υπόθεση που συνέβη στην Ηλιούπολη. Βάσει των προς το παρόν διαθέσιμων δεδομένων και στοιχείων, φαίνεται ότι ο 36χρονος γιος σκότωσε την 63χρονη μητέρα του και στη συνέχεια αποφάσισε να βάλει τέλος στην ίδια του τη ζωή.

Οι αστυνομικές αρχές συγκεντρώνουν στοιχεία για τις συνθήκες θανάτου

Οι αστυνομικές αρχές έχουν συγκεντρώσει στοιχεία και πληροφορίες για τις συνθήκες θανάτου της μητέρας και του γιου στην Ηλιούπολη. Οι έρευνες εξακολουθούν να διεξάγονται, καθώς οι αρχές προσπαθούν να ανακαλύψουν τα ακριβή αίτια που οδήγησαν σε αυτήν την τραγωδία.

Οι αστυνομικές αρχές τείνουν σε οικογενειακό δράμα

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία που μετέδωσε η ΕΡΤ, ο γιος βρέθηκε σε ακαμψία, που σημαίνει ότι πέθανε μόλις λίγες ώρες πριν βρεθεί, ενώ η 63χρονη μητέρα ήταν νεκρή για περίπου μία εβδομάδα. Ο 36χρονος έφερε τραύμα στο μάγουλο και την γνάθο και όλα δείχνουν ότι δεν πέθανε ακαριαία. Βρέθηκαν ίχνη αίματος από το σημείο που βρέθηκε η καραμπίνα έως το κρεβάτι που κατέληξε.

Το επικρατέστερο  σενάριο είναι πως ο γιος να σκότωσε τη μητέρα και στη συνέχεια να αυτοπυροβολήθηκε προτού καταλήξει. Όλα τα ενδεχόμενα όμως είναι ακόμα ανοιχτά. Εξάλλου, πληροφορίες αναφέρουν ότι μητέρα και γιος είχαν συχνά έντονους καβγάδες. Κάτοικοι της περιοχής ανέφεραν ότι είχαν να δουν τη μητέρα και τον γιο από την περασμένη Πέμπτη, ενώ κάτοικος της περιοχής κάνει λόγο για τρεις εκκωφαντικούς θορύβους που έμοιαζαν με πυροβολισμούς και ακούστηκαν το βράδυ της προηγούμενης Παρασκευής από το σπίτι του εγκλήματος.

Η οικογένεια και οι γείτονες των θυμάτων είναι σοκαρισμένοι από αυτήν την τραγωδία και υποστηρίζουν τις αρχές στις έρευνες που διεξάγονται. Η κοινότητα της Ηλιούπολης πρέπει να αντιμετωπίσει αυτήν την τραγική κατάσταση και να στηρίξει τους πληγέντες από αυτό το δυσάρεστο γεγονός.

Δείτε τα σχετικά βίντεο: 

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk