ΕΛΛΑΔΑ

Επεισόδια Έξω από τα Δικαστήρια για τη Δολοφονία της 11χρονης Βασιλικής [Βίντεο]

Επεισόδια Έξω από τα Δικαστήρια

Επεισόδια σημειώθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης έξω από το δικαστικό μέγαρο Πύργου, την ώρα που το περιπολικό της Ελληνικής Αστυνομίας προσέγγισε το σημείο. Ο 37χρονος καθ’ ομολογίαν δράστης της δολοφονίας της 11χρονης Βασιλικής επρόκειτο να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας για να του ασκηθεί ποινική δίωξη και ακολούθως στον ανακριτή για να απολογηθεί.

Συγγενείς Επιτίθενται στο Περιπολικό

Οργισμένοι συγγενείς του θύματος όρμησαν στο περιπολικό που μετέφερε τον καθ’ ομολογίαν δολοφόνο με σκοπό να τον λιντσάρουν. Οι αστυνομικοί προσπαθούσαν να τους απομακρύνουν, αλλά η ένταση κλιμακώθηκε γρήγορα, καθιστώντας τη μεταγωγή του δράστη εξαιρετικά δύσκολη.

Αστυνομικά Μέτρα και Διακοπή Μεταγωγής

Λόγω των σοβαρών επεισοδίων που ακολούθησαν, η μεταγωγή του 37χρονου δεν ολοκληρώθηκε, καθώς ελήφθη απόφαση να φύγει το περιπολικό για λόγους ασφαλείας. Ακόμη και αφότου έφυγε το περιπολικό, η κατάσταση στο σημείο παρέμεινε τεταμένη και τα επεισόδια συνεχίστηκαν. Η αστυνομία κατέβαλε προσπάθειες για να διατηρήσει την τάξη και την ασφάλεια στο χώρο.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk