ΚΟΣΜΟΣ

Επίθεση στο Σίδνεϊ: Αυτή είναι η μητέρα που πέθανε για να σώσει το μωρό της [Εικόνες]

Η μητέρα που πέθανε προσπαθώντας να σώσει το μωρό της μετά από μια δολοφονία μαχαιριού στο Σίδνεϊ ονομάστηκε Ash Good. 

Η 38χρονη πέθανε στο νοσοκομείο το βράδυ του Σαββάτου, αφού μαχαιρώθηκε στην επίθεση στο εμπορικό κέντρο Bondi Junction Westfield.

Η μόλις εννέα μηνών κορούλα της νοσηλεύεται αυτή τη στιγμή στο νοσοκομείο αφού δέχθηκε επίσης τραύματα από μαχαίρι. 

Η Good, μια έμπειρη οστεοπαθητικός, περπατούσε στο κέντρο όταν ο δράστης μαχαίρωσε το μωρό στο καροτσάκι της, πριν στρέψει το όπλο πάνω της, ανέφερε η Australian Telegraph. 

Προσπάθησε απεγνωσμένα να σώσει τη ζωή της κόρης της παραδίδοντάς την σε κοντινούς αγνώστους, ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες. 

«Μας έδωσε το μωρό και είπε «παρακαλώ βοηθήστε, βοηθήστε», είπε ένας μάρτυρας στο Channel Nine στη σκηνή. «Αιμορραγούσε από το κεφάλι της, το πρόσωπό της… το μωρό αιμορραγούσε».

Η μητέρα του Σίδνεϊ μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο St Vincent σε κρίσιμη κατάσταση, αλλά πέθανε αμέσως μετά την άφιξή της.

Η κόρη της υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση στο Νοσοκομείο Παίδων του Σίδνεϊ, όπου παραμένει σε σοβαρή κατάσταση,  ανέφερε  το news.co.au.

IMG 5115
IMG 5116

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk