LIFESTYLE

Ελεονώρα Μελέτη για Νίκο Αναδιώτη: “Είμαι μουδιασμένη, δεν μπορώ να σκεφτώ τι μπορεί να έχει συμβεί στη ζωή του” [Βίντεο]

Μετά την πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε ο ηθοποιός Νίκος Αναδιώτης στην εκπομπή “Mega Καλημέρα”, η Ελεονώρα Μελέτη σχολίασε  τα όσα είπε ο καλεσμένος σχετικά με τους ομοφυλόφιλους και την πίστη του στον Θεό.

Ο Νίκος Αναδιώτης αναφέρθηκε σε ένα ευαίσθητο θέμα, την ομοφυλοφιλία, και εξέφρασε την άποψή του.

Η δημοφιλής παρουσιάστρια είπε: «Είμαι λίγο μουδιασμένη. Είμαι λίγο μουδιασμένη γιατί ακούω απόψεις με τις οποίες δε συμφωνώ, παρόλα αυτά οφείλω να τις δεχτώ γιατί είναι απόψεις ενός ανθρώπου που σέβομαι αλλά δεν νιώθω ότι μπορώ να συναντηθώ κάπου μαζί του».

«Λίγο να τον ήξερες στο παρελθόν, δεν θα το περίμενες αυτό. Δε μπορώ να σκεφτώ τι μπορεί να έχει συμβεί στη ζωή του που τον έκανε να αλλάξει τόσο», πρόσθεσε.

Ειδικότερα ο Νίκος Αναδιώτης είχε πει, μεταξύ άλλων, στη συνέντευξη του:ο Νίκος Αναδιώτης κλήθηκε να απαντήσει στο τι θα έκανε αν ο γιος του, του έλεγε ότι είναι ομοφυλόφιλος. «Θα του συμπαραστεκόμουν για το οτιδήποτε θεωρούσα εγώ σπουδαίο και επικίνδυνο για τη ζωή αλλά πολύ περισσότερο για την ψυχή του, θα του έλεγε “αν αγόρι μου καλό σε ενδιαφέρει να σώσεις την ψυχή σου, αγάπησε και φρόντισέ τη. Και σου λέω, δεν χάνεις την ψυχή σου μόνο και μόνο επειδή είσαι ομοφυλόφιλος. Είναι πολλές οι αμαρτίες που μπορούν να σε οδηγήσουν στην απώλεια της ψυχής σου».

Δείτε το βίντεο:

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk