ΕΛΛΑΔΑ

Δράμα: Γυναίκα βρήκε τα φρένα του αυτοκινήτου της κομμένα, ενώ οδηγούσε με τα δύο της παιδιά

Μία σοβαρή καταγγελία έχει έρθει στο φως της δημοσιότητας στην πόλη της Δράμας, όπου μία μητέρα δύο μικρών παιδιών ισχυρίζεται ότι άγνωστοι έκοψαν τα φρένα του αυτοκινήτου της, θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή της και των παιδιών της.

Η 38χρονη γυναίκα, μαζί με τον δικηγόρο της, έχουν ζητήσει από τις αρχές να διερευνηθεί η υπόθεση προκειμένου να ανακαλυφθεί η αλήθεια και να εντοπιστούν οι υπαίτιοι. Η γυναίκα αναφέρει ότι έμαθε για το περιστατικό από τον υπεύθυνο του συνεργείου που επισκεύασε το όχημά της, μετά την περιπέτεια που είχε βιώσει.

Αργότερα, αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο και επιβεβαίωσαν τα όσα είχε ακούσει η γυναίκα, προσφέροντας έτσι αξιόπιστη επιβεβαίωση στην καταγγελία της.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το voria.gr, η γυναίκα δηλώνει ότι δεν έχει ανοιχτούς λογαριασμούς με κανέναν, ενισχύοντας έτσι την αξιοπιστία της καταγγελίας της.

Σύμφωνα με μήνυση που κατέθεσε στην αστυνομία άγνωστο κάτω από ποιες συνθήκες της έκοψαν τα φρένα του αυτοκινήτου της, την ώρα που ήταν σταθμευμένο δίπλα στο σπίτι της. «Μπήκα με τα παιδιά μου στο αυτοκίνητο επειδή είχαμε κάτι προγραμματισμένο. Μόλις ανέπτυξα λίγη ταχύτητα το φρένο δεν πατιόταν. Είχα αναπτύξει μόλις 20 – 30 χιλιόμετρα, ευτυχώς ήμουν σε μικρό δρόμο και πρόλαβα να το σταματήσω με χειρόφρενο και τις ταχύτητες», περιέγραψε στη voria.gr σοκαρισμένη η 38χρονη.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk