ΕΛΛΑΔΑ

Δημήτρης Σταρόβας: Νοσηλεύεται στο Τζάνειο με εγκεφαλικό

Η Υγεία του Δημήτρη Σταρόβα στο Τζάνειο Νοσοκομείο

Ο γνωστός καλλιτέχνης Δημήτρης Σταρόβας βρίσκεται σε μια περίοδο περιπέτειας υγείας, καθώς νοσηλεύεται στο Τζάνειο Νοσοκομείο μετά από ένα εγκεφαλικό επεισόδιο. Παρά το γεγονός ότι δεν έχουν γίνει γνωστές πολλές λεπτομέρειες σχετικά με την υγεία του, οι φίλοι, οι θαυμαστές και οι συνάδελφοί του ανησυχούν βαθιά για την κατάστασή του.

Η Κατάσταση του Καλλιτέχνη

Σύμφωνα με πρώτες πληροφορίες, ο Δημήτρης Σταρόβας υπέστη εγκεφαλικό που προκλήθηκε από θρόμβο. Αυτό το είδος εγκεφαλικού επεισοδίου μπορεί να έχει σοβαρές συνέπειες για την υγεία και την ευημερία του ασθενούς. Ωστόσο, οι γιατροί του Τζάνειου Νοσοκομείου βρίσκονται στο πλευρό του και του παρέχουν την κατάλληλη ιατρική φροντίδα προκειμένου να αναρρώσει.

Η Νοσηλεία στη Νευρολογική Κλινική

Μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο, ο Δημήτρης Σταρόβας νοσηλεύεται στη νευρολογική κλινική του Τζάνειου Νοσοκομείου. Η νευρολογική κλινική είναι εξειδικευμένη στην παροχή φροντίδας σε ασθενείς με παθήσεις του νευρικού συστήματος, συμπεριλαμβανομένων των εγκεφαλικών επεισοδίων. Εκεί, ο κ. Σταρόβας υποβάλλεται σε εξετάσεις και δέχεται την απαραίτητη ιατρική παρακολούθηση για την ανάρρωσή του.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk