ΕΛΛΑΔΑ

Δίκη για 12χρονη στον Κολωνό: Απαλλαγή Μίχου για τον βιασμό- Την ενοχή για τα 4 από τα αδικήματα ζητά ο εισαγγελέας [Βίντεο]

Με την εισαγγελική πρόταση συνεχίζεται το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο για την υπόθεση βιασμού και σεξουαλικής εκμετάλλευσης της 12χρονης από τον Κολωνό.

Σύμφωνα με πληροφορίες,  η εισαγγελική πρόταση είναι για ενοχή του 53χρονου βασικού κατηγορούμενου Ηλία Μίχου για 4 από τα 7 αδικήματα του κατηγορητηρίου, και απαλλαγή λόγω αμφιβολιών από τις κατηγορίες του βιασμού και και δύο μορφών του αδικήματος της μαστροπείας.

Ειδικότερα, η η εισαγγελική πρόταση είναι να απαλλαγεί ο βασικός κατηγορούμενος από τις κατηγορίες για: βιασμό, μαστροπεία σε οίκους ανοχής και μαστροπεία μέσω εξαναγκασμού με αποκόμιση πορνικών εσόδων.

Αντίθετα, ζητήθηκε η καταδίκη του για διακεκριμένη κατάχρηση ανηλίκου που δεν συμπλήρωσε 14 έτη από πρόσωπο που του το είχαν εμπιστευτεί, οπλοκατοχή (για δυο όπλα), κατοχή πορνογραφικού υλικού με ανήλικο χωρίς να έχει συμπληρώσει τα 12 έτη αλλά χωρίς εξαναγκασμό και κερδοσκοπία και διευκόλυνση της ανήλικης να εκδίδεται.

Η αγόρευση συνεχίζεται για τους υπόλοιπους 25 κατηγορούμενους.

Δείτε το Βίντεο:

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk