ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Βαγγέλης Παυλίδης: Με νέο γκολ στην Αλκμάαρ γίνεται ο πρώτος σκόρερ στην Ολλανδία

Η Αλκμάαρ πέρασε εύκολα με 4-0 από την έδρα της ουραγού Φόλενταμ στην Ολλανδία και συνεχίζει την εντυπωσιακή της σεζόν. Στον αγώνα αυτό, ο Βαγγέλης Παυλίδης πέτυχε ένα ακόμη γκολ για την ομάδα του, συνεχίζοντας να εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του.

Ο Βαγγέλης Παυλίδης πρώτος σκόρερ της ομάδας

Με το γκολ που πέτυχε κόντρα στη Φόλενταμ, ο Βαγγέλης Παυλίδης έφθασε τα 23 τέρματα στη σεζόν και ανέβηκε στην πρώτη θέση των σκόρερ στην ολλανδική Eredivisie. Αυτό το γκολ ήταν το 51ο που πετυχαίνει με τη φανέλα της Αλκμάαρ, τον φέρνει στην τέταρτη θέση των σκόρερ στην ιστορία της ομάδας, μαζί με τους Κένεθ Πέρες και Έλ Χαμνταουί.

Η συνέχεια της πορείας του Παυλίδη

Ο Βαγγέλης Παυλίδης συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του και τα γκολ που πετυχαίνει. Με την καλή του φόρμα, αναμένεται να συνεχίσει να προσφέρει στην Αλκμάαρ και να αυξήσει τον αριθμό των γκολ που έχει πετύχει μέχρι στιγμής. Οι οπαδοί της ομάδας περιμένουν με ανυπομονησία την επόμενη εμφάνιση του Παυλίδη και ελπίζουν σε μια ακόμη εντυπωσιακή εμφάνιση και ένα ακόμη γκολ από τον Έλληνα επιθετικό.

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk