ΕΛΛΑΔΑ

Βέρμιο: Εργάτης 39 ετών πατέρας ενός παιδιού σκοτώθηκε σε αιολικό πάρκο

Θανατηφόρο εργατικό ατύχημα σε εργοτάξιο κατασκευής αιολικού πάρκου

Ένα θανατηφόρο εργατικό ατύχημα σημειώθηκε σε ένα εργοτάξιο κατασκευής αιολικού πάρκου κοντά στο Σέλι Ημαθίας. Ο 39χρονος εργάτης, κάτοικος Κοζάνης, έχασε τη ζωή του σε αυτό το δυστύχημα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας έπεσε από ύψος σε έναν “σπαστήρα” και τραυματίστηκε θανάσιμα.

Οι υπόλοιποι εργαζόμενοι παραλίγο να υποστούν σοκ από αυτό το τραγικό συμβάν, καθώς και ολόκληρη η κοινωνία της Κοζάνης. Ο 39χρονος άνδρας είχε γίνει πρόσφατα πατέρας, μόλις λίγες εβδομάδες πριν το δυστύχημα. Στο σημείο έφτασαν τρία οχήματα ΠΥ Κοζάνης, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, καθώς και η αστυνομία. 

Η είδηση του θανάτου του άτυχου εργαζόμενου συγκλόνισε την πόλη της Κοζάνης. Ο άνδρας είχε γίνει πατέρας πριν από λίγο καιρό και η κοινότητα τον είχε αγκαλιάσει με χαρά για αυτήν την ευτυχισμένη στιγμή της ζωής του. Η απώλεια του ήταν μεγάλη για την οικογένεια του και για όλους όσοι τον γνώριζαν.

 

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk