ΕΛΛΑΔΑ

Ένα εντυπωσιακό υπερθέαμα από την Περιφέρεια Αττικής για την 25η Μαρτίου [video]

Ένα πρωτότυπο φαντασμαγορικό υπερθέαμα

Το βράδυ της Κυριακής, ο αττικός ουρανός φώτισε με ένα εντυπωσιακό drone show που διοργάνωσε η Περιφέρεια Αττικής, για να εορταστεί η ελληνική επανάσταση του 1821. Αυτή η εκδήλωση θύμισε αισθητικά παρόμοιες εκδηλώσεις στο εξωτερικό και αποτέλεσε ένα αξέχαστο θέαμα για τους θεατές.

Το drone show

Με τη χρήση 250 drones, ο ουρανός πάνω από το κέντρο της Αθήνας μεταμορφώθηκε σε έναν πολύχρωμο καμβά με τρισδιάστατες φιγούρες, κινούμενα σχήματα, λογότυπα και κείμενα. Όλα αυτά τα στοιχεία εναλλάσσονταν μεταξύ τους, δημιουργώντας μια μοναδική εμπειρία εξιστόρησης με τη χρήση της πιο σύγχρονης τεχνολογίας.

Τα σύμβολα του εθνικοαπελευθερωτικού αγώνα

Κατά τη διάρκεια του 10λεπτου drone show, οι θεατές που βρέθηκαν στο κέντρο της Αθήνας είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν επτά από τα πιο χαρακτηριστικά σύμβολα του εθνικοαπελευθερωτικού αγώνα. Αυτά τα σύμβολα αποτελούν μια έκφραση του ηρωικού αγώνα που έδωσε ο ελληνικός λαός για την ανεξαρτησία της χώρας.

Το drone show που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα ήταν μια εντυπωσιακή εκδήλωση που συνδύασε την τεχνολογία με την ιστορία και τον πολιτισμό. Ήταν ένας τρόπος να τιμηθεί η ελληνική επανάσταση του 1821 και να αναδειχθεί η πολιτιστική κληρονομιά της χώρας.

Δείτε το βίντεο:

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk