ΣΚΙΤΣΑ

Ένα ανατριχιαστικό σκίτσο για την 41χρονη Γεωργία και το μωρό της: “Όχι άλλο πια”

Ένα ανατριχιαστικό σκίτσο για τη 41χρονη Γεωργία Μουράτη  και το μωρό της με το μήνυμα “Όχι άλλο πια” μας έστειλε μια νέα σκιτσογράφος η Άλμα και το δημοσιεύουμε.
Το σκίτσο συγκλονίζει με τη σκιά του αγέννητου μωρού δίπλα στο πεσμένο στο πάτωμα σώμα της μητέρας του που κατακρεουργήθηκε από τους ανάλγητους δύο άντρες, επαναφέροντας μας στη μνήμη την εικόνα του μωρού της Καρολάιν δίπλα στο σώμα της δολοφονημένης μάνας του από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.
Η φράση στον τοίχο:  Όχι άλλο πια” είναι χτύπημα στην καρδιά μας. Όλοι ευχόμαστε να μη ξανασυμβεί ποτέ. Πολλά όμως πρέπει να αλλάξουν στην κοινωνία μας.
Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι NewsOk-2024-01-10T095033.791-1024x1024.png
Στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης θα οδηγηθούν σήμερα  δύο συλληφθέντες για την άγρια δολοφονία της 41χρονης Γεωργίας, η σορός της οποίας βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας σε θαμνώδη περιοχή κοντά στο Μονοπήγαδο, μια εβδομάδα μετά την εξαφάνισή της.Εις βάρος του 39χρονου συντρόφου της άτυχης γυναίκα και του 34χρονου φίλου του, έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για τα κακουργήματα της ανθρωποκτονίας με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, της διακοπής κύησης, της ληστείας (όλες κατά συναυτουργία), όπως επίσης και για τα πλημμελήματα της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 39χρονος σύντροφος του θύματος, ο οποίος από τη την πρώτη στιγμή ήταν ο βασικός ύποπτος για την υπόθεση, εξακολουθεί να αρνείται ότι έχει οποιαδήποτε σχέση με την ανθρωποκτονία της 41χρονης γυναίκας, η οποία ήταν μητέρα ενός 13χρονου παιδιού και βρισκόταν στον τρίτο μήνα κύησης.