ΕΛΛΑΔΑ

Άγιοι Ανάργυροι: Ο 39χρονος έκανε χρήση κοκαΐνης πριν σκοτώσει την Κυριακή [Βίντεο]

Νέα στοιχεία για την δολοφονία της Κυριακής

Το Star έφερε στο φως νέα στοιχεία σχετικά με την δολοφονία που συνέβη την Κυριακή. Σύμφωνα με την τοξικολογική εξέταση του δράστη, αποκαλύπτεται ότι είχε καταναλώσει χάπια, αλκοόλ, κοκαΐνη και άλλα ναρκωτικά πριν από το έγκλημα στους Αγίους Αναργύρους. Παρόλο που η χρήση αυτού του “κοκτέιλ” ουσιών θα έπρεπε να επηρεάσει την λειτουργικότητά του, ειδικοί εξηγούν ότι ο δράστης ήταν απόλυτα λειτουργικός και γνώριζε ακριβώς τι έκανε.

Ο δράστης κατανάλωσε κοκαΐνη πριν το έγκλημα

Στην απολογία του, ο δολοφόνος της Κυριακής ανέφερε ότι είχε καταναλώσει κρασί και ουσίες, χωρίς όμως να διευκρινίσει ποιες ακριβώς ήταν αυτές οι ουσίες. Η τοξικολογική έκθεση που δημοσιεύθηκε στις 2 Απριλίου, λίγες ώρες μετά το έγκλημα, φέρνει στο φως την αλήθεια και αποκαλύπτει τις ουσίες που είχε καταναλώσει ο δράστης.

Σύμφωνα με την τοξικολογική εξέταση, ο δράστης βρέθηκε θετικός σε αμφεταμίνες, κανναβινοειδή, κοκαΐνη, οπιούχα και Βαρβιτουρικά. Στις δε Βενζοδιαζεπίνες που αντιστοιχούν σε αγχολυτικά – ηρεμιστικά χάπια, η συγκέντρωση που εντοπίστηκε ήταν εξαιρετικά υψηλή.

Δείτε το βίντεο

newsok

Καλά Νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο. Ειδήσεις για Lifestyle, Υγεία, Ψυχολογία, Αθλητικά, Ιστορία, Επιστήμη και Πρόσωπα που εμπνέουν, στο NewsOk