Νικολέττα Ράλλη για τηλεόραση: «Τα τελευταία χρόνια υπάρχουν σταθερά μόνο 6 ονόματα στις γυναίκες και 4 στους άντρες»
Τα Λόγια της Νικολέττας Ράλλη
Η Νικολέττα Ράλλη βρέθηκε πρόσφατα σε μια φιλανθρωπική εκδήλωση, όπου συζήτησε για την τηλεοπτική της καριέρα και τις προσωπικές της σκέψεις σχετικά με τον χώρο. Στις δηλώσεις της, η παρουσιάστρια εξέφρασε ότι τα τελευταία χρόνια το τηλεοπτικό τοπίο έχει αλλάξει και οι επιλογές για τους τηλεθεατές έχουν περιοριστεί σημαντικά. Οι σταθερές συμμετοχές που παρατηρούνται στην τηλεόραση, με 6 γυναίκες και 4 άντρες, αναδεικνύουν τη στασιμότητα που επικρατεί.
Η Σχέση της με την Τηλεόραση
Η Νικολέττα ανέφερε ότι η τηλεόραση της λείπει σε πρακτικό επίπεδο, υπογραμμίζοντας ότι μπορεί να είχε υψηλότερα έσοδα εάν ήταν ενεργά συμμετοχή στο χώρο. Παρά την επιθυμία της να επιστρέψει, η παρουσιάστρια διαπίστωσε ότι η τοξικότητα που ενδημεί στον τηλεοπτικό κόσμο είναι ένας σημαντικός παράγοντας που θα πρέπει να εξεταστεί. Η Νικολέττα σημείωσε ότι όπως σε κάθε επαγγελματικό περιβάλλον με ανταγωνισμό, η τοξικότητα μπορεί να είναι καθοριστικός παράγοντας.
«Δεν μου λείπει η τηλεόραση, ειλικρινά. Μου λείπουν κάποιες παρέες, οι σχέσεις, αυτή η καθημερινότητα, ναι, μου λείπει. Στο κομμάτι της καθαρής δουλειάς, μου λείπει μόνο το ότι θα έβγαζα παραπάνω χρήματα, αν έκανα τηλεόραση».
Σε ερώτηση για την τοξικότητα στην τηλεόραση, η παρουσιάστρια απάντησε: «Ποιο επάγγελμα που έχει πολύ κόσμο δεν έχει τοξικότητα; Και μάλιστα ένα επάγγελμα που είναι τόσο ανταγωνιστικό».
Κλείνοντας, η Νικολέττα Ράλλη ανέφερε πως είναι πολλά τα άτομα που θέλουν να κάνουν καριέρα στην τηλεόραση και για αυτόν τον λόγο, ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος.
«Σκέψου πόσο μεγάλος είναι ο πληθυσμός, πόσοι θα ήθελαν να κάνουν τηλεόραση και στην ουσία τα τελευταία χρόνια υπάρχουν σταθερά μόνο 6 ονόματα στις γυναίκες και 4 στους άντρες. Είναι απίστευτο αυτό το πράγμα», κατέληξε.
Η Αναγκαιότητα Ποικιλίας στην Τηλεόραση
Σημαντική είναι η παρατήρηση της Ράλλη σχετικά με την έλλειψη ποικιλίας στο τηλεοπτικό πρόγραμμα. Παρότι ο κόσμος δείχνει αυξημένο ενδιαφέρον για τα τηλεοπτικά προγράμματα, η παρουσία ελάχιστων προσώπων στην οθόνη περιορίζει τις επιλογές.